Novi dizajn ručne božićne glazbe papirnata vrećica

1. glazba papirnatoj vrećici, novi koncept dar za prijatelja 2. uživali dobru reputaciju na tržištu. 3. brz odgovor na svaki upit.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Novi dizajn ručne božićne glazbe papirnata vrećica

Artikl: Glazba papirnata vrećica

Materijal: Karton; Kraft papir

Tisak: CMYK ispis

Veličina: 21 cm × 16 cm x 9 cm

Površinska dorada: Glitter

Baterija: AG10/AG13 2-3kom

Vrijeme glazbe: 1-120s

Uzorak vrijeme: 3-7 dana


Savjeti

Za posebne vrste papira, obostrano crno. Crni karton se odlikuje delikatna papira, čista srca crna, jaka gusta, dobro slaganje, glatke površine, dobre čvrstoće. Normalno koristiti debljine 120 grama-350 grama crnog kartona. Jer Crna kartica je iznutra i izvana crno, ne može ispisivati boja uzoraka, samo za vruće žigosanje i druge tehnologije. Čini torbu i vrlo lijepa.


shipping methods 1.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Naša tvrtka ima profesionalni R&D i proizvodnje tima sa samo- razvoja sposobnosti. Podržavati koncept "pozitivne inovacije, Pioneering hrabrost, zadovoljstvo kupaca, Team suradnju" i nastojimo izgraditi poznati brand u industriji glas.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnju od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


2. mogu li druge stavke odgovarati pozivnice?

Da, možemo podesiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, Spremi Datum, mjesto kartice, program, izbornik, najave, hvala vam karticu i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


3. kako postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju bilo kakve posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Navesti rokove i poljubac smanjuje na zasebne slojeve.


4. kako znati cijenu papirnatoj vrećici?
Bez obzira koje vrste proizvoda koji želite, ako želite znati cijenu brzo, molimo navedite sljedeće informacije: materijal; Debljina; Veličina; Boja; Količina; Ili da nam pošaljete vaš originalni uzorak ako imate.
Hot Tags: novi dizajn ručne božićne glazbe papirnatoj vrećici, Kine, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like