3 D Laserski rez za strijelce odgovara ručna čestitka

Ovo je čestitka s temom natjecanja u streličarstvu. Poklopac kartice ima plavu pozadinu. U sredini korice je uzorak strijela koje udaraju u bikovo oko, a pored uzorka je tekst „Streličarstvo“. Otvorite karticu, unutarnja stranica kartice je uglavnom zelena trava, a na sredini unutrašnje stranice je 3 D laserski dio - osoba koja nosi plavu odjeću i osoba koja nosi crvenu odjeću nalazi se u streličarstvu natjecanje. Dvije tablice su plavi broj 27 i crveni broj 24 koji odgovaraju bojama odjeće. To znači da je osoba koja nosi plavu odjeću daleko ispred. Ovo je vrlo uzbudljiva igra!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti

Na koricama kartice je uzorak strijela koje udaraju u bullseye, s tekstom&"Archery GG"; oko ovog uzorka, pokazujući nam temu ove kartice.


2.jpg

3 D laserski dio

Otvorite karticu i vidjet ćete živopisan i realan 3 D laserski dio streličarske utakmice dvoje ljudi. Pored njih je i tablica s bodovima, kao da stvarno gledate divnu igru!Parametri proizvoda


1(1).jpg
Naziv proizvoda: 3 D streličarstvo s laserskim rezom odgovara ručno rađena čestitka

Veličina: 5 x 7 inča ili prilagođena

Povod: Sportsko natjecanje

Završna površina: Tisak;3 D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaKontrola kvalitete


2.jpg

Tijekom proizvodnog procesa naši će proizvodi proći kroz slojeve kontrole kvalitete, uključujući pet glavnih veza kupnje sirovina, tiska, prije i nakon proizvodnje te pakiranja i otpreme. Svaka će veza imati iskusnog službenika za kontrolu kvalitete koji će provjeriti proizvod. Kako bismo osigurali da kupcima možemo pružiti najkvalitetnije proizvode.


Potvrda


证书1.jpg

Otkako je osnovana naša tvrtka, prošla je ISO 9001, BSCI, GSV, FSC, dobavljače i druge profesionalne certifikate, što je dokaz o snazi, kvaliteti i razini tvrtke&# 39. I dalje pokušavamo učiniti bolje.


Pitanja


P 1: Je li u redu stvoriti kupca&# 39 vlastiti naziv marke?

O: Da, srdačno dobrodošli.


P 2: Jeste li proizvođač ili trgovačko poduzeće?

O: Mi smo proizvođač sa vlastitom tvornicom koja se nalazi u Shenzhenu, provinciji Guangdong.


Q 3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q 4: Koji&# 39 je vaš rok plaćanja?

O: 30% pologa unaprijed, 70% salda prije isporuke.


P 5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Uobičajeno, to je&39; s 4-7 dana.

Hot Tags: 3 d lasersko izrezana streličarska utakmica ručno rađena čestitka, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, naručiti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like