3D čestitka za ručno izrađeni javorov laser

Ovo je 3D-javor čestitka ručno rađena od javora. Boja naslovnice kartice je svijetlo crvena, a na koricama je uzorak 2D lasersko izrezanih grana javora i lišća javora. Otvorite karticu i ostat ćete zadivljeni 3D laserskim izrezanim dijelom. To je oblik cjelovitog stabla formiranog smeđim deblom kao bazom i šest laserskih sastojaka crvenog javorovog lišća sastavljenih jedni s drugima. Na unutarnjoj stranici kartice nalazi se i 2D laserski uzorak cmaple listova, kao da je to lišće stabla javora. Ova je kartica vrlo realistična i izvrsna, vjerujem da će vam se svidjeti.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Ovo je 3D-javor čestitka ručno rađena od javora. Boja naslovnice kartice je svijetlo crvena, a na koricama je uzorak 2D lasersko izrezanih grana javora i lišća javora. Otvorite karticu i ostat ćete zadivljeni 3D laserskim izrezanim dijelom. To je oblik cjelovitog stabla formiranog smeđim deblom kao bazom i šest laserskih sastojaka crvenog javorovog lišća sastavljenih jedni s drugima. Na unutarnjoj stranici kartice nalazi se i 2D laserski izrezani uzorak javorovog lišća, kao da je to lišće stabla javora. Ova je kartica vrlo realistična i izvrsna, vjerujem da će vam se svidjeti.


Opis proizvoda


WPS-3DH0-0018 (1).JPG
Naziv proizvoda: 3D lasersko izrezana čestitka ručno rađena od javora

Veličina: 150x 200mm ili po mjeri

Povod: Bilo koja prilika

Završna površina: Tisak; 2D laserski rez; 3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaO nama


2.jpg

Winpsheng Baš kao iz tople obitelji. Definirali smo tim 'Zajedno svi, postiže više'. Tim prodaje, tim za istraživanje i razvoj, tim za proizvodnju su najveća imovina naše tvrtke. Zbog našeg snažnog tima možemo imati stabilan rast i brz razvoj.


Potvrda


3 (1).jpg

Već smo prošli FSC, BSCI, GSV i ISO9001 certifikate. U posljednjih deset godina Winpsheng je bio pionir papirne industrije u industriji papira i postao važan igrač u Kini. Postajemo profesionalniji i postižemo veliki napredak. Bilo bi nam bolje u budućnosti.

Pitanja


P1: Što je s vremenom prijevoda za masovnu proizvodnju?

O: Ovisi o količini, obično je to 30-35 dana.


Q2: Koji su vaši glavni proizvodi?

O: Naši glavni proizvodi su sve vrste čestitki sa ili bez elektroničke, zvučne kutije, papirnate vrećice.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


Q5: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500pcs, mala količina je također prihvatljiva.


Hot Tags: 3d čestitka od ručno rađene javorove lasera, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, ugovoriti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like