3D Pop Up čestitka

1. 3D pop-up čestitka 2. Vaše ideje će biti realizirane 3. Skillful tim pobrinite se o dizajnu i proizvodnji
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

3D pop-up čestitka

Ova vrsta pop-up kartice je vrlo za napraviti, ali to zahtijeva izuzetan tisak, jer ne može uhvatiti ljudi očima kroz strukturu. Osim toga, kut otvaranja je oko 90 stupnjeva. Pozadina je dobro mjesto za tisak, zabavni park, šumu, vodu i toliko lijepih prizora. Ako imate bilo kakvih dobrih ideja, recite nam i mi ćemo ih pretvoriti u prave kartice.


3D Laser Cut Card.jpg


profil tvrtke

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Pitanja

1. Možete li napraviti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajniranju i proizvodnji vjenčanih usluga. Recite nam svoju ideju; pomoći ćemo vam da izvršite svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logotip ....


2. Kako mogu dobiti točnu cijenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje trebamo znati za izračun cijena, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), materijal i tisak u boji i završna obrada (može se objasniti slika na našoj web stranici), a zatim najbolji cijena će vam biti poslana na vrijeme.


3. Možete li mi poslati katalog cijene?

Svi naši proizvodi su prilagođeni, različiti kupci imaju različite zahtjeve. Bilo koji zahtjev, molimo ne ustručavajte se pitati nas. Uvijek smo ovdje.
Hot Tags: 3d pop-up čestitka, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like