Jelena pop up božićna ručno izrađena čestitka

Ovo je čestitka o božićnom jelu. Poklopac kartice je svijetlo crvene boje, a na koricama je 2D laserski rez s lakiranim uzorkom i tekstom „Sretan Božić“. Unutarnja stranica kartice je žuta. U sredini stranice je scena 3D laserskog rezanja. Usred zelenog stabla možete vidjeti simpatičnog crvenog jelena. Zanimljivo je da je rogovlje roga u obliku snijega i izgleda vrlo jedinstveno, vjerujem da ćete biti sretni kad vidite ovu kartu.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Ovo je čestitka za božićne jelene. Poklopac kartice je svijetlo crvene boje, a na koricama je 2D laserski rez s lakiranim uzorkom i tekstom „Sretan Božić“. Unutarnja stranica kartice je žuta. U sredini stranice je scena 3D laserskog rezanja. Usred zelenog stabla možete vidjeti simpatičnog crvenog jelena. Zanimljivo je da je rogovlje roga u obliku snijega i izgleda vrlo jedinstveno, vjerujem da ćete biti sretni kad vidite ovu kartu.


Opis proizvoda


26-1 (12).jpg
Naziv proizvoda: Jeleni iskaču božićne ručno rađene čestitke

Veličina: 116 x 166mm ili prilagođena

Prigoda: Božić

Završna površina: ispis, 2D laserski rez, 3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaPostupak


handmade card work flow.jpg

Radionice naše tvrtke uglavnom se dijele na ručne radionice i elektroničke radionice. Svaka radionica opremljena je proizvodnom opremom kao što su stroj za rezanje papira, tiskarski stroj, stroj za rezanje i tako dalje. Proizvodno osoblje na svakoj opremi također ima dugogodišnje radno iskustvo i strogo jamči kvalitetu proizvodnje veza.


Potvrda


证书.png

Budući da je naša tvrtka osnovana prije više od deset godina, stekli smo mnoge profesionalne certifikate, poput ISO9001, BSCI, GSV, FSC, dobavljača, koji dokazuju snagu, kvalitetu i standard naše tvrtke, i moramo nastaviti raditi nabolje.


Pitanja


P1: Je li u redu stvoriti vlastiti naziv kupca?

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500pcs, mala količina je također prihvatljiva.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


P5: Kakve datoteke prihvaćate?

O: AI ili PDF datoteka.


Hot Tags: jelena pop up božićne čestitke ručno rađene, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, ugovoriti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like