2018 Svjetski kup Čestitka za nogometne navijače

1. Čestitka za navijače 2. OED / ODM su dobrodošli 3. Puno iskustva o dizajnu nogometnih karata
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

2018 Svjetski kup Čestitka za nogometne navijače

Postoji 7 mjeseci prije Svjetskog kupa 2018. godine. To je dugo vremena za navijače, ali ako ste agencija za kartice, pravo je vrijeme za pripremu.

Ništa ne daje više nacionalnog ponosa nego Svjetskog kupa. Kartica s tiskanom nacionalnom zastavom i reprezentativkom će dodirnuti svoje obožavatelje. Osim toga, kartica s lijepom ili crvenom zvijezdom crtića učinit će svojim obožavateljima ljubav.

Prodaja za Championship karticu nikada neće biti problem; najteži dio je što ne znamo tko će dobiti prvak.

Naposljetku, bit će puno tinejdžera koje će početi voljeti ovu lijepu igru; nogometna kartica s rođendanskim čipovima učinit će mu osmijehom.


Uzorci (kliknite slike ispod)

复件 IMG_0086.JPG 复件 IMG_1665.JPG

复件 IMG_1732.JPG 复件 IMG_3046.JPG


profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Pitanja

1. Kako cijene proizvoda i kako konzultirati cijene?
Cijene proizvoda prema izboru kupaca na materijalu, tiskanju i drugim procesnim tokovima i tako dalje. A možete i zatražiti upit TM, skype ili poslati e-mail.


2. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon prijema uzorka nabave i potvrde svih materijala i dizajna, vrijeme uzorkovanja je 5-7 dana, a Express dostava obično traje oko 3-5 dana. Neki uzorak sa složenom strukturom trebat će više vremena.


3. Kako mogu dobiti točnu cijenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje trebamo znati za izračun cijena, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), materijal i tisak u boji i završna obrada (može se objasniti slika na našoj web stranici), a zatim najbolji cijena će vam biti poslana na vrijeme.


4.SHIPMENT

Korisnički isporučeni špediter prihvatljiv je i dobrodošao;

Obično preporučujemo najbolje terete od bilo kojeg međunarodnog prijevoznika kao što su DHL, FEDEX, UPS, TNT etcs. Put je SHENZHEN --- HONGKONG --- U INOZEMSTVU; ovo je najbolja opcija za mali paket.

Za veliku količinu, zrakom ili morem može biti znatna.Hot Tags: 2018 božićna čestitka za obožavatelje nogometa, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like