Sretan praznik putovanja čestitka za prijatelje

1. više od 13 godina iskustva u proizvođača. 2. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika 3. Međunarodni kvalitetu konkurentnu cijenu i Jake snage
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Sretan praznik putovanja čestitka za prijatelje

handmade card.jpg


IMG_2316.JPG


Savjeti

Kada ste na putovanju u stranoj zemlji, oni također kupiti neke čestitke koje ih privlače, čak ne šalju.

U ovoj fazi, Kineski ljudi nastoje materijalni život, dok materijalni život poboljšati, će također nastaviti istragu na duhovnoj razini od stvari. Japanski kupci razgovarali s nama, pozdrav karta su bili popularni za jako dugo vremena, kad je bio mlad, Japan je čestitka tržište je bilo hladno i. Ali sada je to drugačije, možete kupiti karte sa lokalnim običajima. Oni će usrećiti svoje prijatelje.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt društvo s ograničenom je high-tech poduzeća sa svim vitalnost, potencijal i sveobuhvatan snage. Tvrtka je smještena u zoni LongGang tehnologija, jedinstveno mjesto sa prekrasnom prirodom i darovima prirode.

Imamo stroga kvaliteta provjere sustava, barem tri puta pregledati QC odjel tijekom cijelog proizvoda (dolazak materijala provjerava, masovne produkcije proizvodi prije otpreme).


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. mogu li druge stavke odgovarati pozivnice?

Da, možemo podesiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, Spremi Datum, mjesto kartice, program, izbornik, najave, hvala vam karticu i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


2. koje usluge mogu pružiti osim usluge ispisa?
Ako želite distribuirati Vaše tiskarske proizvode u Kini ili Aziji, možemo pružiti niske raspodjele troškova i slobodan priče za vas. I ako treba dostaviti ispis proizvoda na izložbe u Kini, možete dostaviti na vrijeme.


3. ako proizvodi neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako problem kvalitete proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


4. kada se cijena

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što se vaš upit. Ako je cijena vrlo hitno, nazovite nas izravno pitati za pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda mi možete odgovoriti u kratkom vremenu.Hot Tags: sretan praznik putovanja čestitku za prijatelja, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like