Novi ručno rađeni Božićni Card dizajn ideje

1. vodeća proizvodnja tiskanje i pakiranje rješenja i klijenata diljem svijeta. 2. profesionalni dizajnerski tim potrebama različitih tržišta i kulture.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Novi ručno rađeni Božićni Card dizajn ideje

handmade card.jpg

IMG_1374.JPG


Savjeti

Božićna čestitka je općenito komercijalno dizajniran i kupili za tu prigodu. Sadržaj dizajn možda odnose se izravno na Božić priče s prikazima Isusova rođenja, ili su kršćanski simboli poput Zvijezda Betlehema ili bijeli golub koji predstavlja Duha Svetoga i mir. Mnogi Božić pokazati božićni običaji, kao što su sezonski iznosi (npr., Djeda Mraza, snjegovića i sob).


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

Company profile 6.jpg


Mi smo profesionalni dizajner za opskrbu inovativnog, kreativnog upravljanja. Smo se specijalizirali u proizvodnji čestitka, glazba/vodio kartice, 3d pop-up kartice, papirnate kutije, papirnate vrećice i drugih papira darovni predmeti za više od 13 godina. Bogat i profesionalno iskustvo, Winpsheng počinje graditi poslovanja na globalnom tržištu. Winpsheng je bolji partner koji može služiti od prodaja, proizvodnja usluge nakon prodaje.

Tim je u srži naše tvrtke.

Winpsheng je usmjeren na obrt proizvoda za više od 14 godina u Kini. Mi kao mala operacija, ali sada su postali jedan od vodećih dobavljača u Kini.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

8. koliko dana će uzorci biti gotov? I kako o masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu.
-U vrijeme masovne proizvodnje ovisit će o količini, proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs shopping bags.


26. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve proizvode što jasno. Ako nešto hitno, smo citat za vas u roku od 2 sata na sve detalje vam može dati.


53. da bi im za mene u roku od 15 dana od kada je narudžba potvrđena?

Prema vaš zahtjev, možemo dodati vaš logo, web, telefon smedja ili svoje ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


66. ako postoji problem sa proizvoda nakon primanja?
Budući da ispis proizvoda uvijek ima boju devijacija, ne možemo obećati da se to izbjegne, ali ćemo uzeti slike za vas prije dostave potvrdu.
Ako to je drugi veliki greške od strane nas tijekom proizvodnje, mi će ispisati za vas besplatno.


Hot Tags: Novi ručno rađeni Božićni card dizajn ideje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like