2020 Vrući pečat Sliver folija ostavlja hvala čestitku

Ovo je zahvalnica. Poklopac kartice je vrući srebrni list, koji izgleda vrlo prepoznatljivo. Otvorite karticu da biste napisali riječi koje želite izraziti na unutarnjoj stranici kartice.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti


1(6).jpg

3D laserski dio

Parametri proizvoda


1(5).jpg
Naziv proizvoda:2020 Vrući pečat Sliver folija ostavlja hvala čestitku

Veličina:5 x 7 inča ili prilagođeno

Prigoda:Bilo kojaPrigodu

Završi Površinu:Ispis;Vrući sliver

Dizajn:PrihvatljivoNaša prednost


04.jpg

Pružanje kvalitetnih proizvoda, satify zahtjevi kupaca, isporuka na vrijeme i bolja usluga nakon prodaje naša su duša. Snalazimo se isključivo od sirovine do svakog proizvodnog postupka.


Izložba


05.jpg

Svake godine prisustvujemo izložbama u Paper world Njemačkoj, NSS USA i Japanu. Također posjećujemo kupce dva puta godišnje. Naše čestitke su vrlo popularne na tim tržištima.


Faq


Q1: Jeste li manufactuer ili trgovačka tvrtka?
O: Mi smo proizvođač s vlastitom tvornicom, koja se nalazi u Shenzhenu, provincija Guangdong.

 

Q2: Kako mogu dobiti uzorak od vas?

O:Možemo vam poslati uzorak dostupnih stavki (obično stavki iz naših prethodnih narudžbi). Ako artikli u tom trenutku nisu dostupni, morat ćete naplatiti naknadu za uzorkovanje i naknadu za otpremu. U slučaju da imate ogromnu narudžbu, koja zadovoljava našu politiku povrata troškova uzorka, vratit ćemo vašu oglednu naknadu s rasutom proizvodnjom.

 

Q3:Što je s vremenom olova za masovnu proizvodnju?

O: To ovisi o količini, obično je 30-35 dana.

 

Q4:Imate li patent?

A:Winpsheng 3d laserska popup kartica s glazbom i laganim karticama patentni su predmeti. Imamo sva naša autorska prava na dizajne.

 

Q5:Gdje su napravljene vaše kartice?

A:Shenzhen Kina.Mi stvaramo naše kartice u Shenzhen Kini i proizvodimo ih u našoj glavnoj tvornici u Shenzhenu. Ponosni smo što imamo najiskusnije i najvještenije obrtnike koji će proizvesti najbolje Pop up kartice.


Hot Tags: 2020 hot stamp sliver folija ostavlja hvala vam čestitku, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftino, personalizirano, po narudžbi, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like