3D laser izrezati Slavoluk de Triomphe Pop Up ručne izrade kartice

Kartica ima žuto-plavi gradijent kao pozadinu, a na donjem dijelu poklopca je tiskani uzorak Slavoluka pobjede u Parizu, s francuskim "Slavoluk" napisanna na vrhu uzorka. Unutarnja stranica kartice je svijetlo zelena kao pozadina. U sredini unutarnje stranice je 3D laserski trijumfalni luk. Sastoji se od šest ravnih laserskih uzoraka. Postoje izvrsni tekstura dizajna na četiri prednja, leđa, lijevo, i pravo uzoraka koji će vam pomoći da se osjećate nevjerojatna. 3D dio kartice je vrlo realan, što ga čini izgleda više kao umjetničko djelo vrijedno prikupljanja!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti

Kartica ima žuto-plavi gradijent kao pozadinu, a na donjem dijelu poklopca je tiskani uzorak Slavoluka pobjede u Parizu, s francuskim "Slavoluk" napisanna na vrhu uzorka. Slavoluk pobjede je reprezentativna zgrada u Francuskoj. Ova kartica je pogodna za prijatelje i rodbinu koji vole francusku kulturu.


5.jpg

3D laserski dio

Unutarnja stranica kartice je svijetlo zelena kao pozadina. U sredini unutarnje stranice je 3D laserski trijumfalni luk. Sastoji se od šest ravnih laserskih uzoraka. Postoje izvrsni tekstura dizajna na četiri prednja, leđa, lijevo, i pravo uzoraka koji će vam pomoći da se osjećate nevjerojatna. 3D dio kartice je vrlo realan, što ga čini izgleda više kao umjetničko djelo vrijedno prikupljanja!Parametri proizvoda


1(1).jpg
Naziv proizvoda: 3D laser izrezati Arc de Triomphe pop up ručne izrade kartice

Veličina:5 x 7 inča ili prilagođeno

Occasion:Svaka prigoda

Završi surface:ispis;3D laserski rez

Dizajn:PrihvatljivoNaša prednost


04.jpg

Pružanje kvalitetnih proizvoda, satify zahtjeve kupaca, na vrijeme isporuke i bolje nakon prodaje usluga su naša duša. Upravljamo isključivo od sirovina do svakog proizvodnog postupka.


Certifikat


07.jpg

Već smo prošli FSC, BSCI, GSV i ISO9001 certifikate. U posljednjih deset godina, Winpsheng papercraft pionir papercraft industrije i postao važan igrač u proizvođaču u Kini. Postajemo profesionalniji i napredujemo. Bilo bi nam bolje u budućnosti.


Faq


P1: Jeste li manufactuer ili trgovačka tvrtka?

O: Mi smo proizvođač s vlastitom tvornicom, koja se nalazi u Shenzhen, Guangdong pokrajine.


P2:Koliko brzo možemo dobiti odgovor e-pošte od vašeg tima?

A: U roku od 30 minuta.


P3:Koji su vaši cjenovni uvjeti?

A: EXW, FOB, DDP.


P4: Koji je popis certifikata koje imate?

A: FSC, BSCI, ISO.


P5:Koliko dugo mogu očekivati da ću dobiti uzorak?

O: Normalno, to je 4-7 dana.

Hot Tags: 3d laser izrezati arc de triomphe pop-up ručne izrade kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftino, personalizirane, ugovoriti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like