3D šah za laserski rez na ručni rad kartice

Poklopac kartice ima bež pozadinu. Na sredini korica nalazi se kružni crveno-bijeli šahovski uzorak. Na šahovnici je i bijeli štap. Tekst "Šah" također je napisan pored uzorka, pokazujući nam temu ove kartice. Savršen je poklon za ljubitelje šaha! Unutarnja stranica kartice je šablonski uzorak crvene i bež boje, a na sredini unutarnje stranice je bijeli štap i dva crna pevača u 3D laseru, koji izgledaju vrlo realistično. Kada otvorite karticu, ugodno će vas iznenaditi njezin savršeni dizajn i detalji. To nije samo poklon, već i umjetničko djelo koje vrijedi prikupiti!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti

Poklopac kartice ima bež pozadinu. Na sredini korica nalazi se kružni crveno-bijeli šahovski uzorak. Na šahovnici je i bijeli štap. Tekst&"Chess GG"; je također napisana pored uzorka, pokazujući nam temu ove kartice. Savršen je poklon za ljubitelje šaha!


3.jpg

3D laserski dio

Unutarnja stranica kartice je šablonski uzorak crvene i bež boje, a na sredini unutarnje stranice je bijeli štap i dva crna pevača u 3D laseru, koji izgledaju vrlo realistično. Kada otvorite karticu, ugodno će vas iznenaditi njezin savršeni dizajn i detalji. To nije samo poklon, već i umjetničko djelo koje vrijedi prikupiti!Parametri proizvoda


1(1).jpg
Naziv proizvoda: 3D šahovnica s laserskim izrezom iskoči ručno izrađenu karticu

Veličina: 5 x 7 inča ili prilagođena

Povod: Ljubitelji šaha

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaNaša tvrtka


team 1.png

Naša tvrtka je tvornica papira zanatstva s više od deset godina iskustva. Pružanje kvalitetnih proizvoda, zadovoljenje zahtjeva kupaca, pravovremena isporuka i bolja usluga nakon prodaje naša su duša, strogo upravljamo od sirovina do svakog proizvodnog postupka.


Naše glavno tržište


市场3.jpg

Naše je tržište u cijelom svijetu. I prošli smo FSC, BSCI, ISO, GSV certifikate. Surađivali smo s KFC-om, ljubavnim popom, Nici itd. Odrastamo s našim kupcima. Zbog naših kupaca možemo imati velik rast.


Pitanja


P1: Je li u redu stvoriti vlastiti naziv marke'

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Možete li napraviti dizajn za nas?

O: Da, imamo vlastite dizajnere koji nam mogu pomoći u izradi dizajna.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Koji su vaši glavni proizvodi?

O: Naši glavni proizvodi su sve vrste čestitki sa ili bez elektroničke, zvučne kutije, papirnate vrećice.


P5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Normalno, to je' s 4-7 dana.

Hot Tags: 3d šah za lasersko rezanje ručne izrade, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, naručite, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like