3D Laser Cut Neuschwanstein pop up ručno izrađena kartica

Poklopac kartice ima tamno plavu pozadinu, a na koricama je ispisan prekrasan uzorak. U zelenoj šumi bijeli su dvorci sa skupinom letećih ptica. Tekst "Schloss Neuschwanstein" napisan je iznad naslovnice. Unutrašnja stranica kartice odjekuje dizajn korica. Unutarnja stranica ima nebesko plavu pozadinu. U gornjem dijelu unutarnje stranice nalazi se nekoliko letećih ptica, a na donjem dijelu su isprepletene ispisana crvena, žuta i zelena stabla. Čitava unutarnja stranica vrlo je lijepa i izgleda poput uljane slike. U sredini stranice nalazi se 3D lasersko žuti dvorac Neuschwanstein, ukrašen crvenim i plavim bojama u nekim detaljima, izgleda vrlo realistično.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


WPS-3DHO-0049.jpg

Pokriti

Poklopac kartice ima tamno plavu pozadinu, a na koricama je ispisan prekrasan uzorak. U zelenoj šumi bijeli su dvorci sa skupinom letećih ptica. Tekst&"Schloss Neuschwanstein GG"; je napisano iznad naslovnice. Ova jedinstvena palača reprezentativna je građevina Njemačke, pa je ova čestitka savršen poklon prijateljima, rođacima i kolegama koje zanima njemačka kultura, pa čak i kulture drugih zemalja.


WPS-3DHO-0049(2).jpg

3D laserski dio

Unutarnja stranica kartice odjekuje dizajn korica. Unutarnja stranica ima nebesko plavu pozadinu. U gornjem dijelu unutarnje stranice nalazi se nekoliko letećih ptica, a na donjem dijelu su isprepletene ispisana crvena, žuta i zelena stabla. Čitava unutarnja stranica vrlo je lijepa i izgleda poput uljane slike. U sredini stranice nalazi se 3D lasersko žuti dvorac Neuschwanstein, ukrašen crvenim i plavim bojama u nekim detaljima, izgleda vrlo realistično. To nije samo čestitka, već i prigodna umjetnička djela!Parametri proizvoda


WPS-3DHO-0049(1).jpg
Naziv proizvoda: 3D laserski rez Neuschwanstein iskoči ručno izrađenu karticu

Veličina: 5 x 7 inča ili prilagođena

Povod: Bilo koja prilika

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaKontrola kvalitete


2.jpg

Tijekom proizvodnog procesa naši će proizvodi proći kroz slojeve kontrole kvalitete, uključujući pet glavnih veza kupnje sirovina, tiska, prije i poslije proizvodnje te pakiranja i otpreme. Svaka će veza imati iskusnog službenika za kontrolu kvalitete koji će provjeriti proizvod. Kako bismo osigurali da kupcima možemo pružiti najkvalitetnije proizvode.


Potvrda


07.jpg

Već smo prošli certifikate FSC, BSCI, GSV i ISO9001. U posljednjih deset godina Winpsheng je bio pionir papira u industriji papira i postao važan igrač u Kini. Postajemo profesionalniji i postižemo veliki napredak. Bolje bi nam bilo u budućnosti.


Pitanja


P1: Je li u redu stvoriti vlastiti naziv marke'

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Koliko brzo možemo dobiti odgovor e-poštom od vašeg tima?

O: U roku od 30 minuta.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Što je GQ # 39; MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš glavni MOQ je 500kom, mala količina je također prihvatljiva.


P5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Normalno, to je' s 4-7 dana.

Hot Tags: 3d laserski rez neuschwanstein iskoči ručno izrađene kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, naručiti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like