3D lasersko rezano veslanje Pop Up ručno rađena kartica

Poklopac kartice ima plavu pozadinu. U sredini korica je kružni uzorak s bijelom pozadinom. U kružnom uzorku je crveno-bijeli veslač s tri crna vesla. Pored uzorka je i tekst "veslanje". Ovo je karta s temom čamaca za veslanje, savršen je poklon za ljubitelje veslanja. Unutarnja stranica kartice ima istu plavu pozadinu kao i naslovnica, a na njoj je ispisan bijeli valoviti uzorak. U sredini unutarnje stranice nalazi se zadivljujući 3D laserski dio. Na crnom čamcu za veslanje tri su muškarca u profesionalnim nošnjama uredno veslo u kliznoj ruci. Ako ovu karticu vidite vlastitim očima, zaljubit ćete se u njen dizajn i detalje. To nije samo poklon, već i umjetničko djelo koje vrijedi prikupiti!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti

Poklopac kartice ima plavu pozadinu. U sredini korica je kružni uzorak s bijelom pozadinom. U kružnom uzorku je crveno-bijeli veslač s tri crna vesla. Tu je i tekst&"veslanje GG"; pored uzorka. Ovo je karta s temom veslača, savršen je poklon za ljubitelje veslanja.


2.jpg

3D laserski dio

Unutarnja stranica kartice ima istu plavu pozadinu kao i na naslovnici, a na njoj je ispisan bijeli uzorak. U sredini unutarnje stranice nalazi se zadivljujući 3D laserski dio. Na crnom čamcu za veslanje tri su muškarca u profesionalnim nošnjama uredno veslo u kliznoj ruci. Ako ovu karticu vidite vlastitim očima, zaljubit ćete se u njen dizajn i detalje. To nije samo poklon, već i umjetničko djelo koje vrijedi prikupiti!Parametri proizvoda


3.jpg
Naziv proizvoda: 3D lasersko rezano veslanje iskoči ručno izrađena kartica

Veličina: 5 x 7 inča ili prilagođena

Prigodu: Sport

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaKontrola kvalitete


2.jpg

Tijekom proizvodnog procesa naši će proizvodi proći kroz slojeve kontrole kvalitete, uključujući pet glavnih veza kupnje sirovina, tiska, prije i poslije proizvodnje te pakiranja i otpreme. Svaka će veza imati iskusnog službenika za kontrolu kvalitete koji će provjeriti proizvod. Kako bismo osigurali da kupcima možemo pružiti najkvalitetnije proizvode.


Naše glavno tržište


市场3.jpg

Globalni sustav prodaje, svi proizvodi se izvoze. Glavno tržište je Europa, SAD, Japan.

Samo jedan kineski dobavljač japanske tvrtke za čestitke br.3. Ovlašteni proizvođač marki OEM tvrtke za europske, američke kupce.


Pitanja


P1: Je li u redu stvoriti vlastiti naziv marke'

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Koliko brzo možemo dobiti odgovor e-poštom od vašeg tima?

O: U roku od 30 minuta.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Što je GQ # 39; MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš glavni MOQ je 500kom, mala količina je također prihvatljiva.


P5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Normalno, to je' s 4-7 dana.

Hot Tags: 3D lasersko rezano veslanje pop up ručno izrađena kartica, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, naručite, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like