3D lasersko izrezano jedrenje na dasci za ručne izrade

Poklopac kartice ima plavu pozadinu. U sredini naslovnice je uzorak žutih jedra koji plutaju morem, a uz uzorak je napisan tekst „jedrenje na dasci“. Ovo je karta s temom jedrenja na dasci i savršen poklon za windsurfere. Unutarnja stranica kartice bazirana je na plavom oceanu. U sredini unutarnje stranice nalazi se izvrsni 3D laserski dio. Vidjet ćete da u slojevima valova čovjek koji nosi crvenu odjeću kontrolira žuti windsurfer. Plovidba na moru izgleda vrlo realistično i uzbudljivo.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


1.jpg

Pokriti

Poklopac kartice ima plavu pozadinu. U sredini naslovnice je uzorak žutih jedra koji plove morem, a tekst&„windsurfing GG“; piše se uz obrazac. Ovo je karta s temom jedrenja na dasci i savršen poklon za surfere.


2.jpg

3D laserski dio

Unutarnja stranica kartice temelji se na plavom oceanu. U sredini unutarnje stranice nalazi se izvrsni 3D laserski dio. Vidjet ćete da u slojevima valova čovjek koji nosi crvenu odjeću kontrolira žuti windsurfer. Plovidba na moru izgleda vrlo realistično i uzbudljivo.Parametri proizvoda


1(1).jpg
Naziv proizvoda: 3D lasersko rezano jedrenje na dasci za ispiranje ručne izrade

Veličina: 5 x 7 inča ili prilagođena

Prigodu: Sport

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaNaša prednost


04.jpg

Pružajući kvalitetne proizvode, zadovoljite kupce' zahtjevi, pravovremena isporuka i bolja usluga nakon prodaje naša su duša. Strogo upravljamo od sirovina do svakog postupka proizvodnje.


Potvrda


07.jpg

Od svog osnivanja, tvrtka je prošla ISO9001, BSCI, GSV, FSC, dobavljač i druge stručne certifikate, što je dokaz snage, kvalitete i razine tvrtke&# 39. I dalje se trudimo da učinimo bolje.


Pitanja


P1: Jeste li proizvođač ili trgovačko poduzeće?

O: Mi smo proizvođač sa vlastitom tvornicom koja se nalazi u Shenzhenu, provinciji Guangdong.


Q2: Koliko brzo možemo dobiti odgovor e-poštom od vašeg tima?

O: U roku od 30 minuta.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Koji je&# 39 popis certifikata koji imate?

O: FSC, BSCI, ISO.


P5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Normalno, to je' s 4-7 dana.

Hot Tags: 3D laser cut windsurfing iskočiti ručno rađene kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, ugovoriti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like