Prilagođena 3d iskačuća čestitka za božićno drvce i poklon autobus

Ovo je božićna čestitka. Otvaranje kartice je božićni autobus. U autobusu Djed Mraz dovodi skupinu slatke djece kako bi proslavili praznik. Ovo je savršen božićni poklon za djecu!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


0020 (2).jpg

Pokriti


0020 (6).JPG

3D laserski dioParametri proizvoda


0020 (6).JPG
Naziv proizvoda: Prilagođena čestitka za pop božićno drvce i poklon autobus

Veličina: 5 x 7 inča ili po mjeri

Povod: Bilo kojiprigodama

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivNaša tvrtka


九宫格(1).jpg

Naša tvornica ima više od 6000 četvornih metara radne prostorije, 150 radnika i 7 inženjera. Imamo jaku sposobnost razvoja uzoraka, davanja nadahnuća.


Posjet kupca


客户合影(1).jpg

Svake godine imamo mnogo kupaca koji dolaze iz različitih zemalja da posjete našu tvrtku. I primili smo mnoge velike pohvale od naših kupaca iz JP-a, SAD-a, Europe i Njemačke.


Pitanja

P1: Jeste li proizvođač ili trgovačko poduzeće?

O: Mi smo proizvođač s vlastitom tvornicom koja se nalazi u Shenzhenu, provincija Guangdong.


P2: Kako mogu dobiti uzorak od vas?

O: Možemo vam poslati uzorak dostupnih predmeta (obično predmeta iz naših prethodnih narudžbi). Ako stavke u to vrijeme nisu dostupne, morat ćete naplatiti naknadu za uzorkovanje i naknadu za dostavu. U slučaju da imate masovnu narudžbu koja udovoljava našoj politici povrata naknade za uzorke, vratit ćemo vam naknadu za uzorak u skupnoj proizvodnji.


P3: Što je s vremenom isporuke za masovnu proizvodnju?

O: Ovisi o količini, obično je to' s 30-35 dana.


P4: Imate li patent?

O: Winpsheng 3d laserska iskačuća kartica s glazbom i svjetlosnim karticama patentni su predmeti. Imamo prijavljena autorska prava za sve naše dizajne.


P5: Gdje se izrađuju vaše kartice?

O: Shenzhen Kina. Naše kartice izrađujemo u Shenzhen Kini i proizvodimo ih u našoj glavnoj tvornici u Shenzhenu. Ponosni smo što imamo najiskusnije i najvještije majstore koji proizvode najbolje iskačuće kartice.

Hot Tags: prilagođena 3d iskačuća čestitka za božićno drvce i poklon autobus, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftina, personalizirana, po mjeri, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like