Funny Design Pop Up Bus kartica / 50. rođendan čestitka

Funny Design Pop Up Bus kartica / 50. rođendan čestitka

Dizajn personaliziranog proizvoda: tvrtka koja pruža klijentima "one-stop" usluge kako bi osigurao da kupci u proizvodu čine jedinstvenu i komplementarnu propagandu na načelima, učinkovito naglašavaju "personalizirani" šarm proizvoda kupca.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Funny Design Pop Up Bus kartica / 50. rođendan čestitka


pop up card19 (4) .jpg

Funny Design Pop Up Bus kartica / 50. rođendan čestitka: Svatko se osjeća sjajno kada primaju neočekivanu karticu u pošti. Za mnoge ljude, ne postoji ništa kao čestitka za slanje posebne poruke. U ovoj kartici postoji zabavan autobus, vozač je slon, putnici su i životinje. Slanje ove smiješne kartice do 50-godišnjaka izgleda malo čudno, ali to će ga apsolutno nasmijati. Ova kartica koristi i slike i moć riječi kako bi nam pomogli izraziti svoje emocije i poslati posebnu poruku.Artikal

Pop up rođendansku čestitku

Materijal

Offset papir, umjetni papir, premazani papir

tiskanje

CMYK ili PMS ispis

Veličina

A4 ili prilagođeno

Obrada površine

Nijedan ili nije prilagođen (Hot stamping, embossing, glitter)

Luka

Hong Kong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod provjerava 100%.运输 .jpgInformacije o tvrtki

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo nalazi se u Shengzhen, Guangdong.A 12 godina iskustva tvrtke,

glavni proizvodi su papir i elektroničke kartice.


factory 2.jpg


1230.jpg


Tržište

blob.png


Pitanja


1. Kako mogu dobiti uzorak za provjeru kvalitete?

Nakon potvrde cijene, za uzorke možete zatražiti provjeru kvalitete našeg dizajna i papira. Za tiskane uzorke provjerit ćemo 30 do 100 dolara za pokrivanje troškova filma i ispisa. Trošak uzorka može se vratiti natrag nakon potvrde narudžbe.


2. Kako mogu naručiti?

Možete kontaktirati bilo koju od naših prodajnih osoba za narudžbu. Navedite pojedinosti o vašim zahtjevima što je moguće jasnije. Na taj način možemo vam poslati ponudu po prvi put. Za izradu ili daljnju raspravu, bolje je da nas kontaktirate s trgovinskim upraviteljem Alibi, Skypeom, E-mailom, WhatsAPP-om ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3. Je li naknada uzorka može biti vraćena?

Da, obično se uzorak za naknadu može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za određenu situaciju kontaktirajte osobe koje prate vašu narudžbu.


Možete li ispisati druge strane jezike osim engleskog?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dajte riječi. Tada ćemo vam e-poštom poslati nacrt teksta, nakon što ga potvrdite i preuzimate odgovornost za bilo kakve pogreške, zato pažljivo provjerite nacrt


5. Jeste li proizvođač ili trgovačka tvrtka?

Mi smo 100% Manufactory specijalizirana za tisak i pakiranje više od 10 godina s 6.000 četvornih metara radionica području. Imamo izvrsnu ekipu sastavljenu od 150 stručnih i kvalificiranih radnika.


Hot Tags: smiješno dizajn pop up bus karticu / 50. rođendanski čestitka, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like