Sretan rođendan 3D Pop Up jednoroga čestitka ručno rađena

Poklopac kartice ima ljubičastu pozadinu, a na njemu su mnogi dizajni plavih i crvenih točaka. Na naslovnici su tri simpatična jednoroga različitih boja u različitim položajima. Na sredini naslovnice nalazi se bijeli uzorak oblaka na kojem je napisano "Sretan rođendan", a ispod oblaka napisano je "Ti si moje sunce". Ovo je čestitka za rođendan koja se daje djevojčicama s temom jednoroga. Vjerujem da će djevojke koje dobiju ovaj dar biti vrlo iznenađene. Boja i dizajn unutarnje stranice kartice odjekuju naslovnicu. U sredini kartice je 3D laserski jednorog. Tijelo i krila uglavnom su bijeli, s plavim linijama kao ukrasom, a na glavi plavim. U rogu, izgleda vrlo simpatično. Ispred jednoroga je lasersko plavi i ljubičasti tekst "wonderfui girl". Ovo je prekrasan blagoslov djevojkama koje su primile čestitku, bit će savršen poklon za rođendan!
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


WPS-3DHB-0008.jpg

Pokriti

Poklopac kartice ima ljubičastu pozadinu, a na njemu su mnogi dizajni plavih i crvenih točaka. Na naslovnici su tri simpatična jednoroga različitih boja u različitim položajima. Na sredini korice nalazi se uzorak bijelog oblaka s natpisom&"Happy Birthday GG"; napisano na njemu, i" Ti si moje sunce" napisana pod oblakom. Ovo je čestitka za rođendan koja se daje djevojčicama s temom jednoroga. Vjerujem da će se djevojke koje dobiju ovaj dar jako iznenaditi.


WPS-3DHB-0008(3).jpg

3D laserski dio

Boja i dizajn unutarnje stranice kartice odjekuju s naslovnice. U sredini kartice je 3D laserski jednorog. Tijelo i krila uglavnom su bijeli, s plavim linijama kao ukrasom, a na glavi plavim. U rogu, izgleda vrlo simpatično. Ispred jednoroga je lasersko plavi i ljubičasti tekst&"čudesna djevojka GG". Ovo je prekrasan blagoslov djevojkama koje su primile čestitku, bit će savršen poklon za rođendan!Parametri proizvoda


WPS-3DHB-0008(1).jpg
Naziv proizvoda: Sretan rođendan 3D pop up čestitka od jednoroga ručno izrađena

Veličina: 116 * 166 mm ili prilagođena

Prigoda: Rođendan

Završna površina: ispis;3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivaNaša prednost


04.jpg

Možemo vam poslati uzorke u roku od 7 dana, vrijeme proizvodnje ovisi o specijalizaciji proizvoda. Više od 10 godina iskustva u proizvodnji zanata od papira i elektroničkih predmeta s poklonima, naši kupci su širom svijeta, poput SAD-a, Europe, Japana itd. poslovni odnos s nama bit će povjerljiv bilo kojoj trećoj strani.


Potvrda


07.jpg

Od svog osnivanja, tvrtka je prošla ISO9001, BSCI, GSV, FSC, dobavljač i druge stručne certifikate, što je dokaz snage, kvalitete i razine tvrtke&# 39. I dalje se trudimo da učinimo bolje.


Pitanja


P1: Jeste li proizvođač ili trgovačko poduzeće?

O: Mi smo proizvođač sa vlastitom tvornicom koja se nalazi u Shenzhenu, provinciji Guangdong.


Q2: Koliko brzo možemo dobiti odgovor e-poštom od vašeg tima?

O: U roku od 30 minuta.


Q3: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q4: Koji je&# 39 popis certifikata koji imate?

O: FSC, BSCI, ISO.


P5: Koliko dugo mogu očekivati ​​uzorak?

O: Normalno, to je' s 4-7 dana.

Hot Tags: sretan rođendan 3d pop up unicorn ručno rađena čestitka, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, personalizirane, ugovoriti, BSCI / FSC

Upit

You Might Also Like